Du er her
Book en bibliotekar

Book en bibliotekar

Har du brug for hjælp? Du kan booke en bibliotekar, hvis du har brug for råd og vejledning til at søge information og viden på biblioteket eller på Internettet.

Når du booker en bibliotekar, får du ½-1 times vejledning af en bibliotekar, som har haft tid til at forberede sig på dit specifikke behov.

Hvem kan benytte tilbuddet

Tilbuddet henvender sig til alle, der har brug for en dyberegående søgning af informationer og litteratur.

Bestil tid

Du kan bestille en bibliotekar ved at ringe til tlf. 79 79 11 00, ved personlig henvendelse på biblioteket eller ved at udfylde vores Book en bibliotekar formular

Vi kontakter dig

Når biblioteket har modtaget din e-mail kontakter vi dig og aftaler et tidspunkt for rådgivningen. Rådgivningen foregår på Kolding Bibliotek. Det er vigtigt at du er i god tid og booker mindst to hverdage i forvejen. Du vil efterfølgende blive kontaktet af en bibliotekar, som aftaler tid og sted med dig. 

Husk at være i god tid

Du skal være i god tid med at booke en bibliotekar, hvis du har brug for litteratur fra et andet bibliotek. Det kan godt tage en uge, før bøgerne kommer.

Sidst opdateret 27 januar 2015

Lån en el-måler

Hold øje med dit elforbrug, så eventuelle stigninger i forbruget opdages i tide!

Klik her og lån en el-måler.

De nyeste lydbøger helt gratis

Du kan gratis hente tre lydbøger om måneden fra netlydbog.dk, hvis du er borger i Kolding Kommune og er oprettet som låner på biblioteket.

Nåede du at læse...?

Fik du ikke reserveret bogen, da medieomtalen var på sit højeste? har du helt glemt titlen? eller savner du blot inspiration?

Find inspiration til læsning

Spørg os

Få hjælp til dine spørgsmål. Kontakt os eller book en bibliotekar.

Muligheder for hjælp »

Åbningstider i dag

Bemærk:
Selvbetjent åbningstid
på Kolding Bibliotek
Man-fre kl. 8.00 - 10.00